Beste radio DJ,
We willen jou graag voorstellen aan de nieuwe latin sensatie van 2014 genaamd; Gatto Gabriel!
In 2011 werd hij de winnaar van de Elite Latino Awards, waar hij genomineerd werd als Europa’s beste Latin Kunstenaar. The Music Matters Award, nomineerde hem als het beste talent van Rotterdam. Gatto Gabriel werkte als singer/songwriter, co-producer/componist met meer dan 20 verschillende kunstenaars over de hele wereld samen.
Deze multi getalenteerde uit Venezuela geboren entertainer is een kunstenaar en trekt veel fans aan over de hele wereld. Zijn muziek bestaat uit invloeden als reggaeton , bachata , salsa, soca, merengue en pop invloeden.
El Gatto Gabriel bruist vol energie dus geen wonder dat grote namen zoals best verkochte salsa artiest “Marc Anthony” hem ook op hebben gemerkt en hij de show aldaar mocht openen.
Gatto Gabriel is van plan nu Nederland te veroveren en het ziet ernaar uit dat dit daadwerkelijk staat te gebeuren!
Dit jaar opent Gatto Gabriel de World Cup Brasil 2014 met zijn song; ” Buscando el momento” en daar mogen wij als Nederlanders eigenlijk best trots op zijn.
Het zou te gek zijn als Gatto Gabriel bij u in de studio (live) zou mogen zingen of een interview afgeven, maar nog mooier zou het zijn als u zijn nieuwe single zou willen laten horen aan uw trouwe luisteraars!
Hopelijk tot gauw!
Management Gatto Gabriel
Voor meer informatie mail dan even naar:
Info@gattogabriel.com

Of kijk op de website;
www.gattogabriel.com