Milan Summer Festival – The Hague

Welkom op de vernieuwde website van het Milan Summer Festival waar wij u graag meenemen naar het nieuwe Milan: Milan Summer Festival anno 2016!
Drie decennia lang heeft Milan met passie elk jaar gefloreerd op de velden in het Zuiderpark. Met frisse moed en in vol vertrouwen is de organisatie van het festival overgedragen aan een nieuwe crew. Een organisatieteam dat met dezelfde passie een succesvol en vernieuwd Milan organiseert. Met gemiddeld 35.000 bezoekers per jaar is en blijft het festival nog steeds hét grootste Hindostaanse outdoor festival in Europa.

Nieuwe naam

De 32e editie van het festival ondergaat deze zomer een welverdiende metamorfose. U kunt dit zien aan het nieuwe kleurrijke logo, de nieuwe frisse website en de nieuwe zomerse naam: Milan heet voortaan Milan Summer Festival.

Place to be

Milan Summer Festival The Hague is de plek om familie, vrienden, en kennissen te ontmoeten. Ook krijgt u de gelegenheid nieuwe vrienden te maken en uw (zakelijk) netwerk uit te breiden. Maak op 29, 30 en 31 Juli en 5, 6 en 7 Augustus 2016 in het Zuiderpark van Den Haag kennis met een nieuw, geheel verfrissend en bruisend Milan Summer Festival The Hague…

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen viainfo@milansummerfestival.nl.

Social Media

De 32e editie van het Milan Summer Festival staat weer voor de deur! Elk jaar werken wij met super gezellige,..

10 057 minuten geleden