Gemeente Hellevoetsluis

GATTO GABRIEL live at the show voor de meisjes van Schoevers Rotterdam.

De Meisjes van . De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de stichting ”Het Vergeten Kind”.

Wij zijn Annemarie Groeneweg, Loïs van Dijk, Dana Majonek, Maxime van Doorn & Nikki de Hoog, ofwel: de meisjes van Schoevers Rotterdam. Wij volgen de opleiding Officemanagement (HBO jaar 2). Het doel van deze module is het uitvoeren van een project waarmee een fondsenwervingsactie wordt gehouden voor een goed doel.

Wij hebben stichting ”Het vergeten kind” als goed doel gekozen, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen in Nederland gelijke kansen krijgen. Wij, als meisjes van Schoevers, willen ons graag keihard inzetten voor de vergeten meisjes in Nederland. Ons evenement heet dan ook: Meisjes voor Meisjes!

Wij organiseren op 20 april 2016 een lekkere foute avond voor moeders met dochters, oma’s, tantes, vriendinnen en zussen. Oftewel een echte ”Ladies Night”. De locatie van dit evenement is de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland.

De avond staat in het teken van geweldige prijzen, drankjes, bites en swingende muziek. De prijzen zullen worden verloot tijdens deze gezellige avond. Ook zullen er stands zijn op het gebied van; Beauty, Fashion & Lifestyle. Bij uw entreekaartje krijgt u één lootje van ons, uiteraard is het mogelijk om meer lootjes te kopen.

Voor de mannen onder ons; jullie zijn natuurlijk welkom! Wij hebben zelfs een aparte ruimte, weg van al dat gekibbel, genaamd ”Meer voor mannen”. De ruimte voldoet aan alle eisen; een bar, muziek en genoeg hapjes.