Dutch Bio (website Gatto Gabriel)

Gatto Gabriel en zijn exotische World Tour Show heeft inmiddels over de hele wereld opgetreden en is nu voor de tweede keer op het podium te zien van Rotterdam Unlimited. Samen met zijn live band Beatmachine en zijn exotische Braziliaanse danseressen uit Ipanema staat Gatto Gabriel garant voor een massive latin party! Salsa, soca, kizomba, bachata en nog veel méér! Alles komt voorbij tijdens de show van Gatto. ( Zomercarnaval 2015 Rotterdam )

LATIN SINGER GATTO GABRIEL, geboren 24 maart is een Zuid-Amerikaanse kunstenaar en bekend sedert 1995, het begin van zijn muzikale carrière.

Gatto zijn muziek vertelt het avontuurlijk verhaal van liefde, plezier, vreugde, vrede, zijn geloof, zijn filosofie waar de wereld van fantasie, magie en echte ervaringen elkaar kruisen en raken op het strand bij zonsondergang.

Kenmerkend zijn de Latijnse ritmes welke Gatto , zijn band en producers mixen van reggae- Latin met timbales, trompetten, conga’s tot moderne pop!

Optredens over de hele wereld, maar in 1995 is Gatto gestart als “ El Gatto” , de entertainer in diverse hotels op Isla Margarita tot Frans Solognier hem overtuigt om te gaan werken in Nederland. Dat was het begin van de enorme boost.

Gatto’s populariteit groeide al snel uit onder de Latijnse bevolking die in Europa woonde en al gauw wist hij volle zalen te trekken. Inmiddels heeft hij vele fans over de hele wereld en is Gatto Gabriel hard op weg een wereldwijd begrip te worden in de muziekindustrie.

Gatto heeft veel gezongen voor goede doelen, zomerfestivals, theaters en nog veel meer. Zijn wereld tour show trok veel aandacht bij de media in Nederland , Venezuela , Dominicaanse Republiek, de Antillen en Turkije GATTO GABRIEL is een showman, een ras echte entertainer en zowel mannen als vrouwen zijn gek van hem!

In 2011 werd hij de winnaar van de Elite Latino Awards, waar hij genomineerd werd als Europa’s beste Latin Kunstenaar. The Music Matters Award, nomineerde hem als het beste talent van Rotterdam. Gatto Gabriel is authentiek en werkte als singer/songwriter, co-producer/componist met meer dan dan 20 verschillende kunstenaars over de hele wereld samen( Afrika, Columbia, Chili, Holland, Venezuela, Curaçao, Dominicaanse republiek en nog veel meer) . Gatto heeft ook solo met meer dan 16 artiesten gewerkt en samen met Ghetto flow grote en kleine podia veroverd in Europa met artiesten zoals : Marc Anthony, Grupo Niche, Aventura, Las Chicas del Can, Don Omar, Ziggy Recado, Harlem Orchestra, Mirna Rios, etc..Gatto bouwt elke dagen werkt met onafhankelijke labels zoals Publisher Borrachitomusic. De ambities van Gatto Gabriel zijn eindeloos en ook voor de fans heeft hij een documentaire gefilmd van zijn avonturen en leven tijdens zijn tournees.

Kortom; invloeden van reggaeton , bachata , salsa en voeg daaraan een scheutje soca en merengue en je krijgt; El Gatto Gabriel ! Samen met zijn band Latijns & Zoon , zorgt Gatto voor een onvergetelijke avond vol entertainment wat stijgt tot tropische temperaturen.

Deze geboren en getogen Venezolaan bruist vol energie, zorgt voor een onvergetelijke ervaring en is pas echt gelukkig als hij met zijn fans geniet!

Gatto Gabriel is van plan nu Nederland te veroveren en het ziet ernaar uit dat dit met zijn bewezen talent als veelzijdige kunstenaar en authentieke stijl als artiest, daadwerkelijk staat te gebeuren!

1995 Alle rechten voorbehouden aan Gatto Gabriel Kamer van Koophandel Copyright © 2014