BRASA DEY

BRASA DEY

BRASA DEY Ahoy Rotterdam , Gatto Gabriel is Happy to be invited to the Best Suriname event of the year, the Brasa Dey, Beat Machine, Rafik, Anita, and many other Artists will be playing music and loving the Cuture Diversity at Rotterdam’s best Venue the Ahoy Rotterdam.

Brasa Dey ” on Sunday, November 22nd at Ahoy Rotterdam

After a break of 27 years ‘ Brasa Dey ‘ is back and be on Sunday, November 22nd, 2015 in Ahoy Rotterdam .

Since 1976 in the Netherlands celebrated the independence of Suriname . THAT happened in the 80’s

grand Under the name ‘ Brasa Dey ‘ in the Jaarbeurs in Utrecht. There were about 40,000 annually .

Surinamese Dutch Collection in Relation to 40 years of independence of Suriname this year, ” Brasa Dey ‘

now back. all people of all cultures for eating , dancing , parties and Networks .
Ons doel:

Het bevestigen van verbondenheid, het geborgen voelen onder de vele culturen van het Surinaamse volk d.m.v.

een jaarlijks terugkerend evenement waarin we open staan voor alle volkeren en culturen.

Onafhankelijkheid van Republiek Suriname te blijven vieren.

Ervoor te zorgen dat naast het feest, de strijd voor en na 1975, als volk dit nooit vergeten zal worden.

BDBRASADEY “The World of Suriname” Festival

40 jaar Onafhankelijkheid van Suriname
40 Yari Srefidensi

Op deze dag zal er een platform worden gevormd voor en met Surinamers, maar ook mensen van verschillende culturen en met diverse etnische achtergronden zijn van harte welkom om dit heugelijke feit samen te vieren.

Met de gedachte van samen komen, werken en beleven, zal met Brasa Dey 2015 een start worden gemaakt, om van dit een jaarlijks terugkomend evenement te maken.

Routebeschrijving

Ahoy Rotterdam
Ahoy-weg 10
3084 BA ROTTERDAM

Uw routebeschrijving printen? Klik hier!
> Openbaar vervoer

Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

> Eigen vervoer

Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Daarna let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

> Vliegtuig

Ook voor uw buitenlandse relaties is Ahoy een gunstige ontmoetingsplek. Via Schiphol Amsterdam Airport en verder met de taxi of de trein; met ongeveer een uurtje zijn ze bij Ahoy. Daarnaast is Rotterdam The Hague Airport uiteraard een goede optie, gezien de frequente verbindingen met Londen en andere Europese (hoofd)steden.


	
        
        

Leave a reply